GETAX.RO
Despre Getax
Servicii Getax
Colaborari Getax
Galerie Imagini Getax
Contact Getax
 

Politica de Confidentialitate - Getax.ro

TAXI GETAX in calitate de autor, proprietar, administrator al website-ului www.getax.ro se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiei furnizate de catre dumneavoastra. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania.

TAXI GETAX utilizeaza metode si tehnici de securitate, dar si politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte persoane decat in conditiile legii.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/ 2001, va informam ca beneficiati de dreptul de acces, opozitie si interventie in orice moment asupra datelor personale inscrise in formularele existente pe site.

 

Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal si a celor non-personale

Puteti consulta acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie cu privire la datele dumneavoastra personale. Se pot obtine insa informatii in mod automat, la vizitarea site-ului www.getax.ro, serverul de web inregistrand numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, precum si site-ul web de la care ne vizitati, dar acestea nu pot fi  asociate vreunei persoane. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

TAXI GETAX, preocupat de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, nu-si va procura informatii care sa permita unor terti sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavostra insiva ni le comunicati, prin completarea si trimiterea formularelor ce figureaza pe site. Aceste informatii sunt confidentale si pastrate de catre TAXI GETAX.

Informatiile cu caracter non-personal pe care ni le comunicati si care se pot referi la preferintele si interesele dumneavoastra vor fi utilizate pentru a crea si a va propune produse si servicii adaptate gusturilor dumneavoastra.

Scopul utilizarii si dezvaluirii datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre TAXI GETAX  in activitati si scopuri de marketing (inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii), administrare baza de date clienti si asistenta clienti.

Prin acceptarea prezentului document declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii furnizate de mine, cuprinse in formularele completate pe site, sa intre in baza de date TAXI GETAX, a membrilor firmei, a imputernicitilor si/sau reprezentantilor acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate de acestea in orice activitati si scopuri legate de marketing, in conformitate cu legislatia in vigoare- Legea 677/ 2001.Modificari ale politicii de confidentialitate

TAXI GETAX isi rezerva dreptul de a revizui si actualiza in orice moment continutul website-ului www.getax.ro, precum si Politica de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. Acestea vor fi publicate in aceasta pagina web, de aceea va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Pentru orice intrebari in legatura cu informatiile cuprinse in aceasta pagina, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: getax@getax.ro

 

 

Translate Getax.ro

Servicii Autorizate de Transport Taxi

Inca din 1954 beneficiati de serviciile Getax transport persoane si transport de marfuri in regim taxi in Bucuresti si in toata tara


TAXI GETAXAcum si pe noile numere de mobil:

Vodafone:

073.55.GETAX (43.829)

Orange:

074.22.GETAX (43.829)

Cosmote:

076.22.GETAX (43.829)

 

Termeni si Conditii de Utilizare

Politica de ConfidentialitateCopyright GETAX ROAD SERVICES SRL 1996-2016 getax.ro