GETAX.RO
Despre Getax
Servicii Getax
Colaborari Getax
Galerie Imagini Getax
Contact Getax
 

 

Termeni si Conditii de Utilizare - Getax.ro

 

 

 

1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

 

GETAX si-a deschis site-ul www.getax.ro in anul 1991 pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul si cand il parcurgeti si utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu GETAX, cu membrii sau numai cu unii dintre acestia.

 

2. Drepturi de proprietate intelectuala

2.1. Drepturi de autor
 

Datele continute in acest site sunt cu titlu de informatii general valabile la un anumit moment. Din acest motiv ele nu pot fi considerate drept angajamente contractuale. GETAX se considera a fi autorul site-ului de fata, toate drepturile fiindu-i rezervate. Informatiile, textele, fotografiile, sloganurile, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea GETAX sau a unor terti care au autorizat GETAX sa le utilizeze. Reproducerile, partiale sau integrale, sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.

Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii continutului ori a securitatii lui, ori pentru discreditarea sau hartuirea GETAX sau a afiliatilor sai.  Orice infractiune se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 

2.2. Drepturi de marca

 

Numele GETAX, logo-ul GETAX  sunt marci inregistrate de catre SC GETAX SERVICII COM SRL si transmise catre SC GETAX ROAD SERVICIES SRL cu titlu GRATUIT de folosinta pe termen nelimitat.
Alte marci sunt de asemenea mentionate; ele sunt folosite fie cu autorizatia titularului, fie ca simpla indicare a unor produse sau servicii propuse de GETAX.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la GETAX sau de la titularii respectivi, constituie infractiune de contrafacere care se pedepseste conform legilor in vigoare.


3. Informatii despre produse si servicii


Paginile site-ului constituie o prezentare generala a produselor si serviciilor oferite de GETAX.
GETAX isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele autovehiculelor prezentate si preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.

Informatiile asupra autovehiculelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului, insa e posibila aparitia diverselor erori sau omisiuni.

Angajatii GETAX sunt la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatii referitoare la dotari, tarife, disponibilitatea autovehiculelor prezentate precum si cu privire la cele mai bune oferte comerciale si modalitati de colaborare.

 

5. Hyperlink-uri

 

Plasarea unui hyperlink spre site-ul www.getax.ro necesita o autorizatie prealabila in scris de la SC GETAX ROAD SERVICES SRL. Daca doriti sa plasati un hyperlink spre site-ul nostru, trebuie prin urmare sa contactati departamentul marketing al SC GETAX SERVICII COM.

GETAX  nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.getax.ro si nu este responsabila, in nici un fel, privind continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.

 

6. Limitarea responsabilitatii

 

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, GETAX nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.

 

7. Drept aplicabil

 

Prezentele Conditii Generale se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

 

8. Actualizarea conditiilor generale

 

"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si GETAX in privinta utilizarii site-ului nostru.  GETAX isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Conditiile Generale. De accea va rugam sa vizitati in mod regulat aceasta rubrica pentru a verifica Conditiile Generale in vigoare.

 

                                                                                                                        Copyright GETAX ROAD SERVICES SRL 1996-2016 getax.ro